Kezdje itt az ingatlan keresést!

Nagykáta , Hosszútó utca

Terület784 m²

Irányár

4 900 000 Ft


Egyéb tulajdonságok: tehermentes


Egyéb: Fúrt kút, felvonulási épület


Eladó Telek

Nagykáta - Hosszútó utca, 784 m²-es, telek

Nagykátán, a Gyógyfürdő és Strand utcájában kínálok művelési ágból kivont 784 nm-es telket, a tulajdoni lapon szereplő üdülő építését engedélyező bejegyzéssel. Az új tulajdonos az építkezés munkálatait a már elkészült 8,2x9,3 méteres alap felhasználásával folytathatja. A korábbi, jóváhagyott építési terv már lejárt, de a megkezdett építkezés folytatásához alapul szolgálhat, illetve módosítható az új tulajdonos igényei szerint.
A telken elektromos áram és fúrt kút van, csatorna pedig az utcában. Felvonulási épületként vagy hétvégi házikóként jó szolgálatot tesz a könnyűszerkezetes kis épület.
A népszerű Pest megyei fürdő fedett része egész évben, a strand pedig a nyári szezonban várja a látogatókat. A fürdőben különféle medencék, sportolási lehetőségek mellett wellness szolgáltatásokat vehetnek igénybe a vendégek.
Orvosi vizsgálatok igazolják, hogy a fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas idült ízületi gyulladások, degeneratív elváltozások, a gerinc különböző idült gyulladásai, idegfájdalmak, ideggyógyulások, Heine-medin kór utáni, valamint agyvérzés, agyműtét vagy más okból kialakult bénulások utókezelésére, idült izomfájdalmak, sérülések, sportsérülések kezelésére, valamint elhúzódó nehezen gyógyuló csonttöréseknél a callusképződés elősegítésére.

Fejlődő település, pár perces sétatávolságban fürdő, jó levegő, csend és nyugalom. Ha Ön is erre vágyik, várom jelentkezését.

Elhelyezkedés: 2760, Nagykáta, Hosszútó utca

Környezet: Jó levegőjű, hangulatos

Közlekedés: MÁV, VOLÁN, helyi autóbusz járat


  • Telekterület 784 m²
  • Utcafronti szélesség 12 m
  • Közművek villany

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk